Hírek

Magyar szakmai delegáció részvétele a Clermont-Ferrand-i Állattenyésztési Szakkiállításon 2019. október 2-4 között

A Limousin és a Blonde d'Aquitaine Tenyésztők magyarországi Egyesületének hazai tenyésztőkből, az Agrárminisztérium és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara képviselőiből álló küldöttsége hivatalos szakmai útja keretében részt vett a Clermont-Ferrandban, 2019. október 2. és 4. között szervezett nemzetközi Állattenyésztési Szakkiállításon.
Tovább

BUDAPESTEN HOZZA LÉTRE EURÓPAI KOMPETENCIAKÖZPONTJÁT A SANOFI

Kompetenciaközpontot, úgynevezett Center of Excellence-t hoz létre Budapesten a Sanofi – jelentették be október 2-án.
Tovább

Dr. Nagy István Agrárminiszter hivatalos látogatása Párizsban

Dr. Nagy István Agrárminiszter július 22-23-án hivatalos látogatásra érkezett Párizsba, ahol eredményes kétoldalú megbeszélést folytatott Didier Guillaume francia mezőgazdasági miniszterrel a KAP reformjához kapcsolódó kérdésekről.
Tovább

A Magyar Díszkertészek Szövetsége küldöttségének szakmai tanulmányútja Párizsban

A Magyar Díszkertészek Szövetsége 6 fős küldöttsége 2019. július 14-17 között szakmai tanulmányúton tartózkodott Párizsban.
Tovább

A Nemzeti Húsgalamb Program küldöttségének látogatása Franciaországban

2019. július 8 és 10 között a Nemzeti Húsgalamb Program vezetője, Bárdos István miniszteri megbízott, a Nemzetközi Postagalamb Szövetség (FCI) elnökének vezetésével egy szakmai küldöttség látogatott az egyik legnagyobb franciaországi, víziszárnyasok és egyéb és madárfélék tenyésztésre szakosodott tenyésztelepre, a Maine-et-Loire megyében található Roussay-ba. A látogatás eredményeképp elindult a hazai húsgalambprogram megkezdéséhez szükséges tenyészgalambok vásárlását célzó ajánlatkérési folyamat.
Tovább