Hírek

Dr. Nagy István Agrárminiszter hivatalos látogatása Párizsban

Dr. Nagy István Agrárminiszter július 22-23-án hivatalos látogatásra érkezett Párizsba, ahol eredményes kétoldalú megbeszélést folytatott Didier Guillaume francia mezőgazdasági miniszterrel a KAP reformjához kapcsolódó kérdésekről.
Tovább

A Magyar Díszkertészek Szövetsége küldöttségének szakmai tanulmányútja Párizsban

A Magyar Díszkertészek Szövetsége 6 fős küldöttsége 2019. július 14-17 között szakmai tanulmányúton tartózkodott Párizsban.
Tovább

A Nemzeti Húsgalamb Program küldöttségének látogatása Franciaországban

2019. július 8 és 10 között a Nemzeti Húsgalamb Program vezetője, Bárdos István miniszteri megbízott, a Nemzetközi Postagalamb Szövetség (FCI) elnökének vezetésével egy szakmai küldöttség látogatott az egyik legnagyobb franciaországi, víziszárnyasok és egyéb és madárfélék tenyésztésre szakosodott tenyésztelepre, a Maine-et-Loire megyében található Roussay-ba. A látogatás eredményeképp elindult a hazai húsgalambprogram megkezdéséhez szükséges tenyészgalambok vásárlását célzó ajánlatkérési folyamat.
Tovább

Budapest Forum for Christian Communicators

Európa több szempontból is válaszúthoz érkezett: a kontinens sorsát meghatározó alapvető döntések meghozatalára van szükség. Európa keresztény identitásának jövője nagyban függ attól, hogy képesek vagyunk-e megtalálni a megfelelő válaszokat az előttünk álló kihívásokra.
Tovább

2019. június 9-14. között immár második alkalommal nyílt lehetőség a ZalaZone autóipari tesztpálya bemutatására franciaországi iparági szereplőknek

2019. június 9-14. között immár második alkalommal nyílt lehetőség a ZalaZone autóipari tesztpálya bemutatására franciaországi iparági szereplőknek, a Nagykövetség Külgazdasági Irodájának szervezésében, a Külgazdasági- és Külügyminisztérium Tudománydiplomáciai főosztályának támogatásával.
Tovább