Hírek

A LEGNAGYOBB EURÓPAI VÍZTISZTÍTÓ MEMBRÁN-GYÁRTÓ ÜZEM JÖN LÉTRE OROSZLÁNYBAN

Mintegy 30 millió euró értékű beruházással fejleszti a kontinens legnagyobb víztisztító membrán-gyártó egységévé oroszlányi telephelyét a francia SUEZ cégcsoport.
Tovább

A Magyar Díszkertészek Szövetsége küldöttségének részvétele a Paysalia kiállításon Lyonban

A Magyar Díszkertészek Szövetségének küldöttsége december 3 és 5 között részt vett az ágazat összes szereplőit tömörítő, nemzetközi szinten egyik legnagyobbnak számító, Paysalia dísznövény-kertészeti kiállításon Lyonban.
Tovább

A Rout4U cég bemutatkozása Párizsban

A Route4U magyar cég – a Külgazdasági és Külügyminisztérium Tudománydiplomáciai főosztályának támogatásával – részt vett a Salon des Maires kiállításon Párizsban 2019. november 19-21. között, amely a legfontosabb fórum Franciaországban, ahol az önkormányzatok és innovatív vállalati megoldások találkoznak.
Tovább

Magyar cégek a European Utility Week kiállításon Párizsban

Hét magyar cég vett részt a European Utility Week kiállításon Párizsban 2019. november 12-14. között.
Tovább

Kerekasztal beszélgetés a Whitereport szervezésében a GovTech Summit konferencián

A Whitereport magyar cég kerekasztal beszélgetést szervezett a GovTech Summit keretében 2019. november 14-én Párizsban, „Unlocking digital competition” címmel, az európai tartalomipar szabályozási kérdéseiről. A rendezvény hivatalos side event-jén a meghívott nemzetközi szakértők mellett részt vett Jobbágy László, a Digitális Jólét Nonprofit Kft. ügyvezetője és a nagykövetség külgazdasági attasé munkatársa.
Tovább