Hírek

Budapest Forum for Christian Communicators

Európa több szempontból is válaszúthoz érkezett: a kontinens sorsát meghatározó alapvető döntések meghozatalára van szükség. Európa keresztény identitásának jövője nagyban függ attól, hogy képesek vagyunk-e megtalálni a megfelelő válaszokat az előttünk álló kihívásokra.
Tovább

2019. június 9-14. között immár második alkalommal nyílt lehetőség a ZalaZone autóipari tesztpálya bemutatására franciaországi iparági szereplőknek

2019. június 9-14. között immár második alkalommal nyílt lehetőség a ZalaZone autóipari tesztpálya bemutatására franciaországi iparági szereplőknek, a Nagykövetség Külgazdasági Irodájának szervezésében, a Külgazdasági- és Külügyminisztérium Tudománydiplomáciai főosztályának támogatásával.
Tovább

A VISEGRÁDI ORSZÁGOK KONFERENCIÁJA - A MEZŐGAZDASÁGI ÁGAZAT ALKALMAZKODÁSA A KLÍMAVÁLTOZÁSHOZ

A Szlovák Köztársaság párizsi nagykövetsége a V4 elnökség keretében 2019. május 24-én konferenciát szervezett a mezőgazdasági ágazat éghajlatváltozáshoz való alkalmazkodásának témájában a párizsi cseh, lengyel és magyar nagykövetségekkel együttműködve.
Tovább

Magyarország részvétele a "2019 évi Planète du Goût" rendezvényen

Május 22.-én Azerbajdzsán párizsi nagykövetségének kulturális központjában 13. alkalommal rendezték meg az Agrárattasék Baráti Köre által évente szervezett „Ízek bolygólya” elnevezésű rendezvényt a francia mezőgazdasági és élelmezésügyi minisztérium védnöksége alatt.
Tovább

Európai Parlamenti Választás – Levélszavazásról szóló tájékoztató

A Nemzeti Választási Iroda elnökének 2/2019. (III. 11.) NVI utasítása a szavazási levélcsomag személyes átvételére rendelkezésre álló időszak megállapításáról


2019. május 13. és május 24. között

munkanapokon 9 órától 16 óráig

Tovább