Hírek

Varga Judit miniszter asszony párizsi látogatása

Varga Judit igazságügyi miniszter 2019. november 12-én Párizsban magas szintű megbeszéléseket folytatott, amely során találkozott Amélie de Montchalin európaügyi államtitkárral, valamint Nicole Belloubet igazságügyi miniszterrel.
Tovább

A "Che / Val de Loire" fotópályázat magyar díjazottjának látogatása Saumurben

Dénes Péter az első három díjazott közé került be Veszprém testvérvárosa, a Loire-menti Saumur által meghirdetett fotópályázaton.
Tovább

Magyarország melléklet a le MOCI gazdasági magazin októberi számában

Tekintse meg a le MOCI gazdasági magazin októberi számában megjelent Magyarország mellékletet, amely újságcikkeken és beszámolókon keresztül mutatja be az ország gazdasági és befektetési környezetét, a húzóágazatokat és a külföldi befektetők számára rendelkezésre álló, új típusú támogatási formákat, valamint az üzleti turizmus legfrissebb adatait és perspektíváit.
Tovább

Magyarország párizsi nagykövetsége 2019. október 16-án az Állategészségügyi Világszervezettel (OIE) szoros együttműködésben szervezett tanácskozás

Október 16-án, a tudományos és a mezőgazdasági attasék szervezésében Magyarország Párizsi Nagykövetségen egy tudományos szimpóziumra került sor az éghajlatváltozás, a fertőző állatbetegségek és az emberi egészség, valamint a kutatási szempontok kapcsolatáról.
Tovább

A BUDAPESTI FESZTIVÁL- ÉS TURISZTIKAI KÖZPONT (BFTK) AZ IFTM TOP RESA SZAKVÁSÁRON

Budapest hivatalos turisztikai és kulturális szervezete, a BFTK Nonprofit Kft. önálló standdal képviselte a magyar fővárost a párizsi, október 1-4. között megrendezett IFTM Top Resa turisztikai szakkiállításon.
Tovább