Hírek

Magyar startup-ok részvétele a Viva Technology-n Párizsban

Tíz magyar startup vett részt az idén negyedik alkalommal, 2019. május 16. és 18. között Párizsban megrendezésre került Viva Technology -n - amely a digitalizáció és az új technológiák legnagyobb franciaországi rendezvénye - a Párizsi Magyar Nagykövetség külgazdasági irodájának szervezésében.
Tovább

Francia mezőgazdasági újságírók szakmai tanulmányútja Magyarországon

Május 5-11 között a francia mezőgazdasági újságírók egyesületének (AFJA) mezőgazdasági szakújságírókból, általános sajtóorgánumok (pl. AFP) munkatársaiból, szakmaközi szervezeti vezetőkből, és a francia agrárminisztérium (MAA) kommunikációs munkatársából álló 12 fős csoportja egy hetes tanulmányúton vett részt Magyarországon.
Tovább

Magyarország kész segíteni az újjáépítésben

Magyarország a lehetőségeihez mérten mindig támogatja a bajba jutott keresztény közösségeket, ezért természetes, hogy a Notre-Dame újjáépítésében is hajlandó részt venni - mondta a külgazdasági és külügyminiszter kedden Budapesten újságíróknak.
Tovább

Magyarország együttérez Franciaországgal

Magyarország együttérez Franciaországgal a párizsi Notre Dame székesegyházban kitört tűzvész miatt - közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.
Tovább

A HIPA NYERTE AZ AIM ANNUAL INVESTMENT AWARD 2019 DÍJÁT KIEMELKEDŐ EREDMÉNYEIÉRT

Újabb rangos nemzetközi elismerésben részesült a Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) és a magyarországi befektetési környezet, ezúttal az Annual Investment Meeting (AIM) éves kongresszusán.
Tovább