Részvételi lehetőség a párizsi VivaTechnology innovációs rendezvényen

Az idén ötödik alkalommal megszervezésre kerülő VivaTechnology (2020. június 11-13., Párizs) a digitalizáció és új technológiák legnagyobb franciaországi rendezvénye, innovatív startupok és azok technológiai megoldásait kereső nagyvállalatok nemzetközi találkozóhelye, amely kiváló lehetőség a magyar startupok, scaleupok és innovatív kkv-k bemutatkozására, nemzetközi üzleti kapcsolatok építésére. A szakvásáron – amely mára Európa vezető tech és startup rendezvénye lett – 2019-ben 125 országból több mint 124.000 látogató, 13.000 startup, 450 előadó, 3.300 befektető és 2.500 újságíró vett részt, továbbá 2.000 startup kiállítói pultot kapott a résztvevő nagyvállalatok standjain.

A VivaTechnology honlapján elérhetőek különböző tematikájú innovációs pályázatok, „Challenges” ( https://challenges.vivatechnology.com/en/challenge s ), amelyeken keresztül a kiválasztott mintegy 1000 startup ingyenes megjelenési lehetőséget (kiállítói pultot) kap az adott pályázatot kiíró nagyvállalat standján , valamint 200 startup kap pitch lehetőséget, továbbá némelyik nagyvállalat anyagi jutalmat és jövőbeli üzleti együttműködést is kínál a nyerteseknek.

A pályázatokra a jelentkezési határidő február 21., illetve egyes pályázatoknál február 14.

Folyamatosan új Challenge-ek jelennek meg a VivaTech honlapján, melyet érdemes figyelemmel követni.

Mindemellett a szervezők - korlátozott számban -ingyenes belépőt tudnak biztosítani a látogatóként résztvevő startupoknak, amelyet a Párizsi Magyar Nagykövetség Külgazdasági irodájánál lehet igényelni, a trade.par@mfa.gov.hu címen. Örömmel vesszük, ha arról is tájékoztatnak minket, ha jelentkeznek valamelyik Challenge-re, hogy mi is fel tudjuk hívni a szervezők figyelmét a magyar vállalatok részvételére.

A Nagykövetség továbbá egy side event-et tervez a rendezvény margóján, amely további kapcsolatépítési lehetőséget biztosít a helyi innovációs ökoszisztéma szereplőivel.

További információ:
Szűcs Mariann, Gölöncsér Balázs
E-mail: trade.par@mfa.gov.hu
Tel.: +33 1 53 70 67 00