2021. augusztus 26-27-én, Budapesten kerül megrendezésre a Magyar Orvos-egészségügyi Világtalálkozó (MOVT 2021), melynek meghívóját az alábbi linken megtekintheti, letöltheti:

Meghívó - MAGYAR ORVOS-EGÉSZSÉGÜGYI VILÁGTALÁLKOZÓ

Az esemény célja a külföldön és Magyarországon tevékenykedő magyar orvosok és egészségügyi szakemberek kapcsolatrendszerének fejlesztése, valamint eddigi tapasztalataik egymás közt való megosztása.

A rendezvény a pandémiás helyzet függvényében tervezetten hibrid (személyes és/vagy online) formában kerül megrendezésre. A Magyar Tudományos Akadémia épületében kapnak helyet az előadások, amelyeket élő adásban közvetítünk online felületen, annak érdekében, hogy a világ bármely tájáról szabadon tudják követni az eseményt.

Minden szakterületről és ellátási formából, intézményből örömmel fogadunk jelentkezést aktív vagy már nem aktív kollégáktól is.

Kérjük tegye lehetővé, hogy a meghívót minél több, külföldön élő orvos és egészségügyi szakember megismerhesse, lehetőséget adva ezzel számukra arra, hogy megoszthassák tapasztalataikat Magyarországon élő és a világ más országaiból érkező magyar kollégáikkal.

A honlap aktiválásáig az érdeklődők a movt2021@motesz.hu e-mail címen előzetesen is jelezhetik részvételi szándékukat, valamint feltehetik kérdéseiket.

 

Üdvözlettel:

     A MAGYAR ORVOS-EGÉSZSÉGÜGYI VILÁGTALÁLKOZÓ szervezői:

  • Magyar Orvostársaságok és Egyesületek Szövetsége (MOTESZ)
  • Magyar Egészségügyi Társaság (MET)
  • Hungarian Medical Association of America (HMAA)
  • Hungarian Medical Association of America (HMAA) - Magyarországi Tagozat
  • Hungarian Medical Association in the United Kingdom(HMA-UK)
  • Magyar Tudományos Akadémia (MTA)